زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.
رنده پوست لیمو و وانیل را بیفزایید.
در یک ظرف دیگر، آرد، بکینگ پودر، و نمک مخلوط کنید و مخلوط را کم کم به مخلوط قبل اضافه کنید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک توپ درآورید و روی آنها را پوشانده و به مدت یکساعت در یخچال قرار دهید. بعد از نیم ساعت یک قسمت را از یخچال خارج کرده و به مدت نیم ساعت در فریزر بگذارید.
قسمتی که در یخچال قرار داشته را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار داده و با کمک وردنه صاف کنید.
خمیر باز شده را در یک قالب 35 در 25 به ضخامت 2 و نیم سانتیمتر باز کنید و قالب را در یخچال قرار دهید.
برای تهیه کرم، ماست، خامه ترش، آرد و وانیل را مخلوط کنید.
سفیده تخم مرغ را با همزن تمیز و خشک بزنید تا فرم بگیرد و پف کند و وقتی ظرف را برمی گردانید، از ظرف نریزد.
شکر را کم کم به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید.
سفیده را به مخلوط ماست اضافه کنید.
کرم را روی لایه قبل که در قالب گذاشته اید بریزید.
قسمتی از خمیر را که در فریزر بود، روی کرم رنده کنید.
قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی سرد شود و برش بزنید.
نکات
می توانید روی شیرینی ها پودرقند بپاشید.
ارزش غذایی
این مقدار برای تهیه 24 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 198 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 22 گرم، قند 12 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 53 میلی گرم، سدیم 99 میلی گرم