شیرینی ایتالیایی کرمدار

یک دسر ساده که می تواند برای مهمانی ها مناسب باشد.

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
شیرینی ایتالیایی کرمدار

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره: 3/4 لیوان
  • شکر: 1/2 لیوان
  • زرده تخم مرغ: 4 عدد بزرگ
  • رنده پوست لیمو: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد: 2 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: کمی

کرم

دستور تهیه

  • کره و شکر را با همزن بزنید تا سبک و کمرنگ شود.
  • زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.
  • رنده پوست لیمو و وانیل را بیفزایید.
  • در یک ظرف دیگر، آرد، بکینگ پودر، و نمک مخلوط کنید و مخلوط را کم کم به مخلوط قبل اضافه کنید.
  • خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک توپ درآورید و روی آنها را پوشانده و به مدت یکساعت در یخچال قرار دهید. بعد از نیم ساعت یک قسمت را از یخچال خارج کرده و به مدت نیم ساعت در فریزر بگذارید.
  • قسمتی که در یخچال قرار داشته را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار داده و با کمک وردنه صاف کنید.
  • خمیر باز شده را در یک قالب 35 در 25 به ضخامت 2 و نیم سانتیمتر باز کنید و قالب را در یخچال قرار دهید.
  • برای تهیه کرم، ماست، خامه ترش، آرد و وانیل را مخلوط کنید.
  • سفیده تخم مرغ را با همزن تمیز و خشک بزنید تا فرم بگیرد و پف کند و وقتی ظرف را برمی گردانید، از ظرف نریزد.
  • شکر را کم کم به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید.
  • سفیده را به مخلوط ماست اضافه کنید.
  • کرم را روی لایه قبل که در قالب گذاشته اید بریزید.
  • قسمتی از خمیر را که در فریزر بود، روی کرم رنده کنید.
  • قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
  • سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی سرد شود و برش بزنید.

نکات

می توانید روی شیرینی ها پودرقند بپاشید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 24 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 198 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 22 گرم، قند 12 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 53 میلی گرم، سدیم 99 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید