شکلات داغ سفید

یک شکلات داغ متفاوت، خامه ای و با طعم عالی

متعلق به دسته های

شکلات داغ سفید

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شیر 4 لیوان
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک کمی
  • نشاسته ذرت 4 قاشق چایخوری
  • شکلات سفید خردشده 1 لیوان

دستور تهیه

  • سه و نیم لیوان شیر، وانیل و کمی نمک را در یک ظرف روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
  • نصف لیوان باقیمانده از شیر و نشاسته ذرت را در یک ظرف دیگر خوب مخلوط کنید.
  • وقتی شیر روی حرارت داغ شد، مخلوط نشاسته ذرت را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
  • سپس از روی حرارت بردارید و فورا شکلات خرد شده را در آن بریزید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
  • می توانید با خامه یا مارشمالو سرو کنید یا روی آن کمی دارچین یا سس کارامل بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 386 کالری، کربوهیدرات 39 گرم، چربی 22 گرم، چربی اشباع 13 گرم، قند 27 گرم، پروتئین 11 گرم، سدیم 141 میلی گرم، پتاسیم 488 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید