شپرد پای گیاهی

جایگزینی عدس بجای گوشت این غذای کلاسیک را به یک ورژن گیاهی عالی تبدیل کرده است.

متعلق به دسته های

شپرد پای گیاهی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • قارچ خردشده: 2 لیوان
  • پیاز زرد خردشده: 2 لیوان
  • هویچ خردشده: 1 لیوان
  • سیر خردشده: 1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی رنده شده: 420 گرم
  • عصاره سبزیجات: 4 لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • عدس نپخته: 1 و نیم لیوان
  • آویشن: 1/2 قاشق چایخوری
  • رزماری تازه خردشده: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1 قاشق چایخوری
  • سیب زمینی خردشده: 900 گرم
  • کره: 6 قاشق غذاخوری
  • پیازچه تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار داده، قارچ، پیاز، هویچ و سیر را تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
  • گوجه فرنگی، عصاره سبزیجات، عدس، آویشن، رزماری و نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • اجازه دهید بجوشد، سپس در ظرف را گذاشته، دمای شعله را کاهش دهید تا عدس ها بپزند.
  • سیب زمینی ها را در یک ظرف دیگر بریزید و آب سرد را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزند.
  • سپس سیب زمینی ها را پوره کرده و کره و نصف قاشق چایخوری نمک باقیمانده را به آن بیفزایید.
  • مخلوط عدس را در یک ظرف 22 در 32 سانتیمتری بریزید و پوره سیب زمینی را روی آن بریزید تا به صورت یک لایه روی عدس ها را بپوشاند.
  • نصف قاشق چایخوری فلفل را روی آن بپاشید.
  • ظرف را حدود 20 دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلائی شود و اطراف حباب بزند، سپس گریل فر را روشن کنید و 5 دقیقه اجازه دهید تا روی آن قهوه ای روشن شود.
  • سپس از فر خارج کرده و پیازچه خردشده روی آن بریزید.

نکات

این پای را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 لیوان): انرژی 463 کالری، پروتئین 17.8 گرم، کربوهیدرات 72.5 گرم، فیبر رژیمی 16.7 گرم، قند 12.5 گرم، چربی 12.2 گرم، چربی اشباع 3 گرم، ویتامین آ 4731.5 واحد، ویتامین سی 24.2 میلی گرم، فولات 283.6 میکروگرم، کلسیم 65.5 میلی گرم، آهن 6.8 میلی گرم، منیزیم 90.7 میلی گرم، سدیم 655.9 میلی گرم، پتاسیم 1413.7 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید