شاورما مرغ و سس ماست

یک ساندویچ پرپروتئین و کم چرب

متعلق به دسته های

یک ساندویچ پرپروتئین و کم چرب

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ماست: 3/4 لیوان
  • پیاز زرد رنده شده: 1 عدد کوچک
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: 3 حبه
  • پودر گشنیز: 2 قاشق چایخوری
  • پودر زیره: 2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری
  • ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست: 900 گرم
  • خیار خردشده: 1/2 لیوان
  • نعنا تازه، گشنیز یا جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • نان لواش: 3 عدد
  • کاهو و گوجه فرنگی: برای سرو

دستور تهیه

  • یک چهارم لیوان ماست، پیاز، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو، 2 حبه سیر، گشنیز، زیره، فلفل دلمه ای، فلفل، 3/4 قاشق چایخوری نمک و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  • مرغ را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت یا حداکثر 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • مرغ را در یک لایه روی سینی فر بچینید. سینی را تا زمانی که مرغ ها بپزند در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • سپس به مدت سه تا پنج دقیقه گریل فر را روشن کنید.
  • مرغ های پخته را به تخته برش تمیز منتقل کنید و 3 دقیقه استراحت دهید. سپس نازک برش بزنید.
  • در همین حین، 1/2 لیوان ماست باقیمانده، 1 قاشق غذاخوری آبلیمو، 1 حبه سیر، 1/4 قاشق چایخوری نمک، خیار و سبزی را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
  • نان لواش را نصف کنید.
  • مرغ را بین در هر نیمه لواش بگذارید.
  • ساندویچ را با سس ماست و کاهو و گوجه فرنگی سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 شاورما کافیست. به ازای هر عدد (2/3 لیوان مرغ، یک دوم نان لواش و دو قاشق غذاخوری سس ماست): انرژی 341 کالری، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر 5 گرم، قند 3 گرم، پروتئین 32 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 143 میلی گرم، ویتامین آ 152 واحد، فولات 14 میکروگرم، سدیم 561 میلی گرم، کلسیم 69 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، پتاسیم 390 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید