یک چهارم لیوان ماست، پیاز، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو، 2 حبه سیر، گشنیز، زیره، فلفل دلمه ای، فلفل، 3/4 قاشق چایخوری نمک و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
مرغ را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت یا حداکثر 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرغ را در یک لایه روی سینی فر بچینید. سینی را تا زمانی که مرغ ها بپزند در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
سپس به مدت سه تا پنج دقیقه گریل فر را روشن کنید.
مرغ های پخته را به تخته برش تمیز منتقل کنید و 3 دقیقه استراحت دهید. سپس نازک برش بزنید.
در همین حین، 1/2 لیوان ماست باقیمانده، 1 قاشق غذاخوری آبلیمو، 1 حبه سیر، 1/4 قاشق چایخوری نمک، خیار و سبزی را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
نان لواش را نصف کنید.
مرغ را بین در هر نیمه لواش بگذارید.
ساندویچ را با سس ماست و کاهو و گوجه فرنگی سرو کنید.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای تهیه 6 شاورما کافیست. به ازای هر عدد (2/3 لیوان مرغ، یک دوم نان لواش و دو قاشق غذاخوری سس ماست): انرژی 341 کالری، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر 5 گرم، قند 3 گرم، پروتئین 32 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 143 میلی گرم، ویتامین آ 152 واحد، فولات 14 میکروگرم، سدیم 561 میلی گرم، کلسیم 69 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، پتاسیم 390 میلی گرم