صفحه اصلی » غذای اصلی » ناهار/شام » سینه مرغ و اسفناج پنیری
مرغ با طعم اسفناج و پنیر خامه ای
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
کتوژنیک
ورزشی
سینه مرغ، بدون استخوان و پوست، 500 گرم
فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
پودر سیر: 1/4 قاشق چایخوری
پاپریکا: 1/4 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای: 60 گرم
مایونز: 1/2 قاشق غذاخوری
سیر: 1 حبه
نمک: به اندازه کافی
بیبی اسفنناج خرد شده: 3/4 لیوان
پنیر موتزارلا: 1/8 لیوان
پنیر پارمسان: 1/8 لیوان
فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک ظرف، پنیر خامه ای، مایونز، حبه سیر را با چنگال کاملا مخلوط کنید.
سپس پنیر موتزارلا، پارمسان، اسفناج را اضافه کنید.
مرغ ها را به از عرض برش بزنید و داخل آنها را با مخلوط اسفناج پر کنید و با خلال دندان محکم کنید.
نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پودر سیر را مخلوط کنید و بیرون مرغ ها را با آن مزه دار کنید.
روغن زیتون را در تابه بریزید و هر طرف مرغ ها را به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا طلائی قهوه ای شود.
مرغ ها را برای 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا مرغ ها کاملا بپزند. اگر نیاز بود زمان را افزایش دهید.
قبل از سرو به مرغ ها 5 دقیقه استراحت دهید.
عصاره باقیمانده از مرغ را در زمان سرو روی آن بریزید.
—-
این مقدار برای 3 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 211 کالری، پروتئین 16 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 1 گرم، چربی 15 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 65 میلی گرم، ویتامین آ 1117 واحد، کلسیم 115 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 628 میلی گرم، پتاسیم 300 میلی گرم
منبع: