سینه مرغ و اسفناج پنیری

مرغ با طعم اسفناج و پنیر خامه ای

سینه مرغ و اسفناج پنیری

مواد اولیه

  • سینه مرغ، بدون استخوان و پوست، 500 گرم

  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری

  • پودر سیر: 1/4 قاشق چایخوری

  • پاپریکا: 1/4 قاشق چایخوری

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

  • پنیر خامه ای: 60 گرم

  • مایونز: 1/2 قاشق غذاخوری

  • سیر: 1 حبه

  • نمک: به اندازه کافی

  • بیبی اسفنناج خرد شده: 3/4 لیوان

  • پنیر موتزارلا: 1/8 لیوان

  • پنیر پارمسان: 1/8 لیوان

دستور تهیه

  • فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • در یک ظرف، پنیر خامه ای، مایونز، حبه سیر را با چنگال کاملا مخلوط کنید.

  • سپس پنیر موتزارلا، پارمسان، اسفناج را اضافه کنید.

  • مرغ ها را به از عرض برش بزنید و داخل آنها را با مخلوط اسفناج پر کنید و با خلال دندان محکم کنید.

  • نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پودر سیر را مخلوط کنید و بیرون مرغ ها را با آن مزه دار کنید.

  • روغن زیتون را در تابه بریزید و هر طرف مرغ ها را به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا طلائی قهوه ای شود.

  • مرغ ها را برای 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا مرغ ها کاملا بپزند. اگر نیاز بود زمان را افزایش دهید.

  • قبل از سرو به مرغ ها 5 دقیقه استراحت دهید.

  • عصاره باقیمانده از مرغ را در زمان سرو روی آن بریزید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای 3 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 211 کالری، پروتئین 16 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 1 گرم، چربی 15 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 65 میلی گرم، ویتامین آ 1117 واحد، کلسیم 115 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 628 میلی گرم، پتاسیم 300 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید