سینه مرغ شکم پر

مرغ پرشده با انواع پنیر، آسان و پرپروتئین

سینه مرغ شکم پر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 4 عدد
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
  • پنیرخامه ای: 170 گرم و 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان: 1/3 لیوان
  • پنیر فتا یا صبحانه: 1/3 لیوان
  • بیبی اسفناج خردشده: 1 لیوان
  • گوجه فرنگی: 1/4 لیوان
  • کره: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • سینه مرغ را از عرض برش بزنید البته کاملا از هم جدایشان نکنید.
  • در یک ظرف دیگر، پنیرخامه ای، پنیر پارسمان، پنیر فتا، بیبی اسفناج و گوجه فرنگی را مخلوط کنید.
  • از مواد بالا بین روی مرغ ها بگذارید و طرف سینه مرغ برش خورده را روی آن برگردانید و با کمک خلال دندان به هم متصل کنید.
  • تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را اضافه کنید و مرغ ها را در تابه تفت دهید و هر دو طرف را بپزید.

نکات

این غذا را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفرکافیست. به ازای هر نفر: انرژی 327 کالری، پروتئین 33 گرم، کربوهیدرات 9 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، چربی 17 گرم، ویتامین آ 1485 واحد، فولات 29.7 میکروگرم، کلسیم 247 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 1177 میلی گرم، پتاسیم 832 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید