سوپ گوشت و جو

یک سوپ که یک شام ساده خانوادگی هم می تواند باشد

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوشت راسته خردشده: 670 گرم
  • نمک: 2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1 قاشق چایخوری
  • روغن: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ خردشده: 1 عدد
  • شلغم خردشده: 1 عدد
  • هویچ بزرگ خردشده: 2 عدد
  • ساقه کرفس خردشده: 1 عدد
  • سیر خردشده: 3 حبه
  • آب گوشت: 4 لیوان
  • سس تند: 1 قاشق غذاخوری
  • جو: 1 فنجان
  • سرکه: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • گوشت را با نمک و فلفل از همه طرف مزه دار کنید.
  • روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و گوشت را تفت دهید تا خوب سرخ شود. گوشت را از قابلمه خارج کنید.
  • پیاز، شلغم، هویج، کرفس و سیر را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
  • آب گوشت گاو، سرکه، سس و گوشت را دوباره به قابلمه اضافه کنید.
  • سوپ را به جوش بیاورید و روی آن را ببندید و یک ساعت بپزید.
  • جو را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد.

نکات

اجازه دهید باقیمانده سوپ گوشت گاو و جو تا دمای اتاق خنک شود، سپس آن را در ظرف در بسته به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 396 کالری، کربوهیدرات 29 گرم، پروتئین 28 گرم، چربی 17 گرم، سدیم 1527 میلی گرم، پتاسیم 805 میلی گرم، فیبر 7 گرم، قند 3 گرم، ویتامین آ 4066 واحد، آهن 4 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید