سوپ گوجه و ریحان

یک سوپ گیاهی کم کالری و کم سدیم

سوپ گوجه و ریحان

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوجه فرنگی بزرگ: 6 عدد

  • فلفل دلمه قرمز بزرگ: 1 عدد

  • سیر: 4 حبه

  • شیر یا شیرگیاهی دلخواه: 3/4 لیوان

  • فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری

  • برگ ریحان تازه: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.

  • فلفل دلمه ها را از وسط دونیم کنید، دانه و ساقه را جدا کنید.

  • گوجه ها، فلفل دلمه را در سینی فر بریزید و برای 20 دقیقه در فر قرار دهید.

  • سینی را از فر بیرون بیاورید، گوجه ها و فلفل دلمه را هم بزنید و سیرها را به سینی اضافه کنید و سینی را به مدت ده دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

  • سینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید سبزیجات سرد شوند.

  • پوست گوجه و فلفل را بگیرید و همراه باقی مواد لازم در مخلوط کن بریزید تا پوره شوند.

  • مواد پوره شده را روی حرارت ملایم قرار دهید هم بزنید تا سوپ به حرارت مورد نظر شما برسد و فورا سرو کنید.

نکات

می توانید 1/2 قاشق غذاخوری ریحان خشک را جایگزین ریحان تازه کنید.  

این سوپ را سرد نیز می توانید سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک و نیم لیوان): انرژی 82 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 16 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 11 گرم، چربی 1 گرم، کلسترول 1 میلی گرم، کلسیم 94 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 35 میلی گرم، پتاسیم 822 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید