صفحه اصلی » https://healthycooking.ir/category/appetizer/ » سوپ » سوپ گوجه و ریحان
یک سوپ گیاهی کم کالری و کم سدیم
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
تبدیل واحدهای اندازه گیری
گوجه فرنگی بزرگ: 6 عدد
فلفل دلمه قرمز بزرگ: 1 عدد
سیر: 4 حبه
شیر یا شیرگیاهی دلخواه: 3/4 لیوان
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
برگ ریحان تازه: 1/4 لیوان
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
فلفل دلمه ها را از وسط دونیم کنید، دانه و ساقه را جدا کنید.
گوجه ها، فلفل دلمه را در سینی فر بریزید و برای 20 دقیقه در فر قرار دهید.
سینی را از فر بیرون بیاورید، گوجه ها و فلفل دلمه را هم بزنید و سیرها را به سینی اضافه کنید و سینی را به مدت ده دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
سینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید سبزیجات سرد شوند.
پوست گوجه و فلفل را بگیرید و همراه باقی مواد لازم در مخلوط کن بریزید تا پوره شوند.
مواد پوره شده را روی حرارت ملایم قرار دهید هم بزنید تا سوپ به حرارت مورد نظر شما برسد و فورا سرو کنید.
می توانید 1/2 قاشق غذاخوری ریحان خشک را جایگزین ریحان تازه کنید.
این سوپ را سرد نیز می توانید سرو کنید.
این مقدار برای تهیه 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک و نیم لیوان): انرژی 82 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 16 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 11 گرم، چربی 1 گرم، کلسترول 1 میلی گرم، کلسیم 94 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 35 میلی گرم، پتاسیم 822 میلی گرم
منبع: