سوپ گوجه فرنگی و سیب زمینی (بدون خامه)

سوپ کم کالری با ویتامین A بالا، با بافت خامه ای اما بدون خامه

سوپ گوجه فرنگی و سیب زمینی (بدون خامه)

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع (ترجیحا زیتون): 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: 1 عدد
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • گوجه فرنگی خردشده: 800 گرم
  • سیب زمینی خردشده: 250 گرم
  • عصاره سبزیجات یا آب گرم: 2 لیوان (برای طرز تهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • نمک: 1/2 تا 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/8 قاشق چایخوری
  • برگ ریحان تازه: یک مشت (اختیاری)

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار دهید. پیاز، سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  • گوجه فرنگی، سیب زمینی، عصاره سبزیجات یا آب داغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حدود 20 دقیقه بپزید.
  • ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی سرد شود. بعد برگ ریحان را اضافه کنید.
  • سوپ را با کمک مخلوط کن یا گوشتکوب برقی پوره کنید.

نکات

این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 3 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک لیوان و یک سوم لیوان): انرژی 197 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 36 گرم، فیبر رژیمی 8 گرم، قند 16 گرم، چربی 5 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 10067 واحد، ویتامین سی 27 میلی گرم، کلسیم 115 میلی گرم، آهن 4 میلی گرم، سدیم 1035 میلی گرم، پتاسیم 1030 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید