سوپ گل کلم و تره فرنگی

سوپ گیاهی بدون گلوتن

متعلق به دسته های

سوپ گل کلم و تره فرنگی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع (ترجیحا زیتون): 4 قاشق غذاخوری
  • قسمت سفید تره فرنگی خردشده: 3 عدد متوسط
  • گل کلم خردشده: 1 عدد متوسط
  • پودر دانه گشنیز: 1 قاشق چایخوری
  • نمک:1/2 قاشق چایخوری
  • زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ: 4 لیوان (برای طرز تهیه عصاره سبزیجات و عصاره مرغ خانگی کلیک کنید)
  • خامه: 1/4 لیوان
  • شیر: 1/4 لیوان
  • آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
  • ماست یونانی: 6 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • یک لیوان تره فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود و تره فرنگی ها را از روغن خارج کرده و کناری بگذارید.
  • باقیمانده تره فرنگی را در تابه بریزید و تفت دهید بعد گل کلم، دانه گشنیز، نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
  • عصاره را بیفزایید و اجازه دهید بجوشد. سپس دما را کاهش دهید و بجوشد تا گل کلم ها نرم شوند. بعد از روی حرارت بردارید.
  • مخلوط را با کمک مخلوط کن یا گوشتکوب برقی پوره کنید.
  • سوپ را به قابلمه برگردانید.
  • شیر و خامه را به همراه آبلیمو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
  • سوپ را در کاسه بریزید و روی هر کاسه یک قاشق غذاخوری ماست و مقداری از تره فرنگی سرخ شده بریزید.

نکات

این سوپ را می توانید تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 194 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 17 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 7 گرم، چربی 13 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 9 میلی گرم، ویتامین آ 1649 واحد، سدیم 350 میلی گرم، پتاسیم 555 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید