سوپ کلم بروکلی

این سوپ در عین مزه و طعم خوب خامه ای، بسیار ساده و سریع است.

متعلق به دسته های

سوپ کرم بروکلی

مواد اولیه

  •  کره: 5 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: 1 عدد
  • کرفس خرد شده: 1 ساقه
  • آب مرغ: 3 لیوان
  • بروکلی خرد شده: 8 لیوان
  • آرد: 3 قاشق غذاخوری
  • شیر: 2 لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • 2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کرده پیاز، کرفس را در آن می ریزیم تا نرم شود.
  • بروکلی و آب مرغ را افزوده و بگذارید ده دقیقه بماند.
  • سوپ را در مخلوط کن بریزید و اجازه دهید پوره شود.
  • 3 قاشق غذاخوری کره را ذوب کرده، آرد را کمی تفت دهید. شیر را اضافه کنید. 
  • بعد از اینکه مخلوط آرد و شیر کمی غلیظ شد به سوپ اضافه کنید.
  • نمک و فلفل بزنید.

نکات

می توانید این سوپ را به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.

این سوپ برای گیاهخوارانی که شیر را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.

ارزش غذایی

این مواد برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 207.2 کالری، پروتئین 9.2 گرم، کربوهیدرات 17 گرم، فیبر رژیمی 3.6 گرم، قند 7 گرم، چربی: 12.4 گرم، چربی اشباع 7.4 گرم، کلسترول 31.9 میلی گرم، ویتامین آ 1210.7 واحد، ویتامین سی 106.4 میلی گرم، فولات 93.8 میکروگرم، کلسیم 165.4 میلی گرم، آهن 1.4 میلی گرم، منیزیم 38.4 میلی گرم، سدیم 528 میلی گرم، پتاسیم 647.1 میلی گرم

منبع: www.allrecipes.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید