سوپ کاری گل کلم

سوپ ادویه دار کم کالری

سوپ کاری گل کلم

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد خردشده: 1/2 عدد
  • هویچ خردشده: 1 عدد
  • زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق چایخوری
  • پودر کاری: 1 قاشق غذاخوری
  • گل کلم خردشده: 1 عدد متوسط
  • عصاره سبزیجات: 3 لیوان (برای طرز تهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • شیر: 1 لیوان
  • گشنیز تازه خردشده: 1/4 لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و هویچ را اضافه کنید وتفت دهید تا نرم شوند.
  • سیر، زنجبیل، کاری را بیفزایید و تفت دهید.
  • گل کلم، عصاره سبزیجات و شیر را بیفزایید.
  • نمک و فلفل بریزید.
  • اجازه دهید بجوشد و سپس دمای شعله را کاهش دهید.
  • در ظرف را بگذارید، و بگذارید بپزد تا گل کلم نرم شود.
  • سپس شعله را خاموش کنید و سوپ را با کمک مخلوط کن پوره کنید.
  • در مرحله آخر گشنیز را اضافه کنید.

نکات

این سوپ را می توانید تا پنج روز تر یخچال نگهداری کنید.

می توانید از عصاره سبزیجات آماده حل شده در آب استفاده نمایید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 90 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 13 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 6 گرم، چربی 3.5 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسیم 119 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 130 میلی گرم، پتاسیم 495 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید