سوپ نخود با سیر

سوپ سریع گیاهی کم چرب

متعلق به دسته های

سوپ نخود با سیر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 3 حبه بزرگ
  • پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
  • رزماری خشک: 1 قاشق چایخوری
  • آویشن خشک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری
  • نخود پخته: 420 گرم
  • سیب زمینی بزرگ خردشده: 1 عدد
  • عصاره سبزیجات: 2 لیوان (برای طرز تهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • 210 گرم از نخود پخته با آب آن را در مخلوط کن پوره کنید.
  • روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر را افزوده و کمی تفت دهید.
  • نخود پوره شده، باقی نخودپخته بدون آب، سیب زمینی، پاپریکا، رزماری، آویشن، فلفل قرمز و نمک و فلفل را بیفزایید.
  • عصاره سبزیجات را هم اضافه کنید.
  • در ظرف را بگذارید و دما را افزایش دهید تا سوپ بجوشد. بعد دما را کاهش دهید و اجازه دهید حدود 25 دقیقه روی حرارت بماند تا سیب زمینی ها بپزند.
  • گرم سرو کنید.

نکات

این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

می توانید از عصاره سبزیجات آماده استفاده کنید و آن را در آب حل کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای سه نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک و 1/3 لیوان): انرژی 252 کالری، پروتئین 10 گرم، کربوهیدرات 37 گرم، فیبر رژیمی 10 گرم، قند 1 گرم، چربی 8 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسیم 71 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 729 میلی گرم، پتاسیم 520 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید