سوپ نخودسبز و نعنا

سوپ ساده، سریع و مغذی

متعلق به دسته های

سوپ نخودسبز و نعنا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع (ترجیحا زیتون): 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: 1 عدد متوسط
  • سیب زمینی خردشده: 300 گرم
  • عصاره سبزیجات: 3 و 1/4 لیوان (برای طرز تهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • نخودسبز فریزری: 4 لیوان
  • نمک: به مقدار لازم
  • نعنا تازه خردشده: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار دهید. پیاز را تفت دهید.
  • سیب زمینی و عصاره سبزیجات را اضافه کرده و اجازه دهید بجوش بیاید. دما را کاهش دهید، در ظرف را بگذارید و بجوشد تا سیب زمینی نرم شود.
  • نخودسبز را اضافه کرده و بماند تا بپزند.
  • سپس شعله را خاموش کرده، نمک و فلفل و نعنا را اضافه کنید.
  • سوپ را در مخلوط کن ریخته و یا با کمک گوشتکوب پوره کنید. اگر غلظت زیاد است مقداری عصاره سبزیجات یا آب اضافه کنید تا به غلظت مطلوب برسید.

نکات

در زمان سرو می توانید روی سوپ مقداری پنیر پارمسان یا  پنیر فتا بریزید.

این سوپ را  می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 228 کالری، پروتئین 11 گرم، کربوهیدرات 38 گرم، فیبر رژیمی 10 گرم، قند 10 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 1201 واحد، ویتامین سی 76 میلی گرم، کلسیم 52 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 401 میلی گرم، پتاسیم 700 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید