سوپ عدس یونانی

سوپ سنتی گیاهی پرپروتئین و پرفیبر

متعلق به دسته های

سوپ عدس یونانی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • عدس: 220 گرم

  • روغن زیتون: 1/4 لیوان

  • پیاز خردشده: 1 عدد متوسط

  • هویچ خردشده: 1 عدد بزرگ

  • سیر خردشده: 1 قاشق غذاخوری

  • آب: 1 لیتر

  • برگ بو: 2 عدد

  • آویشن خشک: 1/2 قاشق چایخوری

  • رزماری خشک: 1/2 قاشق چایخوری

  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

  • روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری (برای سرو)

  • سرکه: 1 قاشق چایخوری (برای سرو)

دستور تهیه

  • عدس را در یک قابلمه بریزید آب کافی به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند. بگذارید ده دقیقه بجوشد.

  • روغن زیتون را روی حرارت قرار دهید.

  • پیاز، هویچ و سیر را تفت دهید تا پیاز نرم شود.

  • عدس ها را به تابه اضافه کنید. سپس یک لیتر آب را همراه برگ بو، آویشن و رزماری را بیفزایید.

  • اجازه دهید آب بجوش آید. در آن را بگذارید و دما را کاهش دهید و ده دقیقه بپزد.

  • در مرحله بعد، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کنید.

  • در ظرف را بگذارید، 30 تا 40 دقیقه روی حرارت بماند تا عدس بپزد و گاهی سوپ را هم بزنید.

  • روی سوپ روغن زیتون و سرکه بریزید و سرو کنید.

نکات

این سوپ در یونان با روغن زیتون و سرکه سرو می شود.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 357 کالری، پروتئین 15.5 گرم، کربوهیدرات 40.3 گرم، فیبر رژیمی 18.7 گرم، قند 3.7 گرم، چربی 15.5 گرم، چربی اشباع 2.2 گرم، ویتامین آ 3121 واحد، ویتامین سی 7.5 میلی گرم، فولات 282.9 میکروگرم، کلسیم 64.3 میلی گرم، آهن 4.8 میلی گرم، منیزیم 80.1 میلی گرم، سدیم 56.9 میلی گرم، پتاسیم 700.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید