سوپ عدس و سبزیجات

سوپ ادویه دار و کم کالری

سوپ عدس و سبزیجات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پیاز خردشده: 2 لیوان
  • هویچ خردشده: 2 لیوان
  • سیر خردشده: 4 حبه
  • روغن مایع: 2 قاشق چایخوری
  • پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز: 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • دارچین: 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ: 6 لیوان (برای طرز تهیه عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ خانگی کلیک کنید)
  • آب: 2 لیوان
  • گل کلم خردشده: 3 لیوان
  • عدس: 1 و 3/4 لیوان
  • گوجه فرنگی خردشده: 750 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • اسفناج خردشده: 4 لیوان
  • گشنیز تازه خردشده: 1/2 لیوان
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • پیاز، هویچ، سیر، روغن، زیره، پودر دانه گشنیز، زردچوبه، دارچین، و فلفل را مخلوط کنید و کمی تفت دهید.
  • عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ، آب، گل کلم، عدس، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید.
  • در ظرف را بگذارید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
  • در ده دقیقه آخر پخت سوپ، اسفناج را اضافه کنید.
  • قبل از سرو روی کاسه های سوپ، گشنیز تازه و آبلیمو بریزید.

نکات

این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 و 1/4 لیوان): انرژی 128 کالری، پروتئین 7.6 گرم، کربوهیدرات 21.3 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 5.9 گرم، چربی 1.1 گرم، چربی اشباع 0.2 گرم، ویتامین آ 5114.6 واحد، ویتامین سی 29.1 میلی گرم، فولات 45.1 میکروگرم، کلسیم 62 میلی گرم، آهن 2.6 میلی گرم، منیزیم 20.8 میلی گرم، سدیم 450.1 میلی گرم، پتاسیم 406 میلی گرم

سبزیجات 1 و نیم واحد، پروتئین 1 واحد، نشاسته 1/2 واحد

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید