سوپ سیب زمینی و شلغم آلمانی

سوپ کم کالری و سنتی آلمانی

سوپ سیب زمینی و شلغم آلمانی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پیاز کوچک خردشده: 1 عدد

  • سیر: 1 حبه

  • روغن  زیتون: 1 قاشق غذاخوری

  • سیب زمینی: 670 گرم

  • سرکه سفید: 50 میلی لیتر همراه 100 میلی لیتر آب

  • عصاره سبزیجات: 3 و نیم لیوان ( برای طرز تهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)

  • شلغم: 330 گرم

  • خامه: 3/4 لیوان (اختیاری)

  • نمک: 1 قاشق چایخوری

  • فلفل سیاه: کمی

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار دهید. پیاز را در آن تفت دهید.

  • سیب زمینی ها را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.

  • سیر را هم اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.

  • سرکه و آب را اضافه کنید و بپزید تا تقریبا تمام شود.

  • عصاره سبزیجات را هم بیفزایید تا سیب زمینی ها نرم شوند.

  • وقتی سیب زمینی ها در حال پخت هستند، شلغم ها را حلقه کنید و به سیب زمینی اضافه کنید تا نرم شوند.

  • اگر بخواهید می توانید سوپ را در مخلوط کن له کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. نمک و فلفل و خامه را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

نکات

میتوانید خامه را حذف کنید چون سوپ پوره شده به اندازه کافی غلیظ است.

اگر میخواهید سوپ مزه ترش تری داشته باشد، می توانید میزان سرکه را افزایش و آب را به همان میزان کاهش دهید.

می توانید بجای عصاره سبزیجات خانگی، از قرص های آماده عصاره سبزیجات استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 141 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 23 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 3 گرم، چربی 2 گرم، ویتامین سی 15 میلی گرم، کلسیم 30 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 625 میلی گرم، پتاسیم 630 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید