سوپ ذرت

این سوپ گیاهی با پایه ذرت و سیب زمینی بافت غلیظ و خامه ای دلپذیری دارد.

متعلق به دسته های

سوپ ذرت

مواد اولیه

  • سیب زمینی مکعبی خرد شده: 2 عدد
  • روغن زیتون: 1/2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط خرد شده: 1/2 عدد
  • کره: 1/2 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 1 حبه
  • فلفل دلمه قرمز خرد شده: 1/2 عدد
  • جعفری خشک شده: 1/2 قاشق  چایخوری
  • آرد: 1 قاشق چایخوری
  • شیر: 1 لیوان
  • آب: 1  لیوان
  • ذرت: 2 و 1/4 لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • سیب زمینی های خرد شده را به مدت 20 دقیقه در آب جوش بپزید سپس آبکش کنید.
  • روغن زیتون را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیازها را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. 
  • کره را اضافه کنید تا ذوب شود.
  • سیر و فلفل دلمه را نیز بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید. 
  • جعفری و آرد را در این مرحله اضافه کنید و 5 دقیقه بماند.
  • شیر، آب، سیب زمینی های پخته و ذرت را بیفزایید.
  • حرارت را کم کنید و اجازه دهید 30 دقیقه بپزد. 
  • نمک و فلفل را اضافه کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 3 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 175 کالری، پروتئین 7 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 12 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 7 میلی گرم، ویتامین آ 1111 واحد، ویتامین سی 33 میلی گرم، کلسیم 106 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 76 میلی گرم، پتاسیم 481 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید