سوپ جو و گوشت

این سوپ در کنار نان تست شده یک شام کامل است.

متعلق به دسته های

سوپ جو و گوشت

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوشت راسته خردشده: 220 گرم
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 4 قاشق چایخوری
  • پیاز خردشده: 1 عدد متوسط
  • ساقه کرفس خردشده: 1 عدد بزرگ
  • هویچ خردشده: 1 عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • آویشن: 1 قاشق غذاخوری
  • جو: 3/4 لیوان
  • عصاره گوشت: 4 لیوان
  • آب: 1 لیوان
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • سرکه قرمز: 1 تا 2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • گوشت را با یک چهارم قاشق چایخوری فلفل آغشته کنید.
  • دو قاشق روغن چایخوری روغن را روی حرارت قرار داده و گوشت را در آن تفت دهید تا هر دو طرف قهوه ای شود و کناری بگذارید.
  • باقیمانده روغن را در تابه بریزید.
  • پیاز و کرفس را هم بریزید و هم بزنید تا نرم شوند.
  • هویچ را هم بریزید و تفت دهید.
  • رب گوجه فرنگی و آویشن را هم بیفزایید.
  • جو، عصاره گوشت، آب، نمک و باقیمانده فلفل را بیفزایید و اجازه دهید بجوشد. دمای شعله را کاهش داده و روی حرارت بماند تا جو نرم شود.
  • گوشت را اضافه کنید و کمی روی حرارت بماند و سپس از روی حرارت برداشته و سرکه را اضافه نمایید.

نکات

این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک و نیم لیوان): انرژی 273 کالری، پروتئین 19.7 گرم، کربوهیدرات 28.6 گرم، فیبر رژیمی 4.6 گرم، قند 4.2 گرم، چربی 9 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 29.6 میلی گرم، ویتامین آ 323 واحد، ویتامین سی 6.3 میلی گرم، فولات 19.8 میکروگرم، کلسیم 43.8 میلی گرم، آهن 1.7 میلی گرم، منیزیم 23.9 میلی گرم، سدیم 331.6 میلی گرم، پتاسیم 647 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید