روغن را روی حرارت ملایم قراردهید. پیاز، سیر، زنجبیل را تفت دهید تا نرم شوند.
گوجه خرد شده را افزوده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
در این مرحله فلفل تند را بیفزایید.
سپس عدس قرمز، آب، سویاسس و عسل را اضافه کنید. اجازه دهید بجوشد، سپس دما را کاهش دهید و بدون گذاشتن در به مدت 25 تا 30 دقیقه بگذارید بماند تا عدس ها نرم شوند.
تمبر هندی را با آب گرم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و ده دقیقه بماند بعد صاف کنید و آب آن را همراه آبلیمو به مخلوط عدس اضافه کنید.
نکات
این سوپ را می توانید همراه کمی ماست، و گشنیز خردشده سرو کنید.
این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی
این مقدار برای 3 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 378 کالری، پروتئین 19.1 گرم، کربوهیدرات 65 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 21 گرم، چربی 5.5 گرم