سوپ ترش و شیرین عدس قرمز (دال عدس)

یک سوپ گیاهی پرپروتئین

متعلق به دسته های

سوپ ترش و شیرین عدس قرمز (دال عدس)

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری

  • پیاز خردشده: 1 عدد متوسط

  • سیر خردشده: 2 حبه

  • زنجبیل خردشده: 1 تکه دو سانتیمتری

  • گوجه فرنگی خردشده: 2عدد

  • فلفل تند: 1 عدد کوچک

  • عدس قرمز: 1 لیوان

  • آب: دو و 3/4 لیوان

  • سس سویا: 1/4 لیوان

  • عسل: 1/4 لیوان

  • تمبرهندی: 2 قاشق غذاخوری

  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت ملایم قراردهید. پیاز، سیر، زنجبیل را تفت دهید تا نرم شوند.

  • گوجه خرد شده را افزوده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

  • در این مرحله فلفل تند را بیفزایید.

  • سپس عدس قرمز، آب، سویاسس و عسل را اضافه کنید. اجازه دهید بجوشد، سپس دما را کاهش دهید و بدون گذاشتن در به مدت 25 تا 30 دقیقه بگذارید بماند تا عدس ها نرم شوند.

  • تمبر هندی را با آب گرم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و ده دقیقه بماند بعد صاف کنید و آب آن را همراه آبلیمو به مخلوط عدس اضافه کنید.

نکات

این سوپ را می توانید همراه کمی ماست، و گشنیز خردشده سرو کنید.

این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

 

ارزش غذایی

این مقدار برای 3 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 378 کالری، پروتئین 19.1 گرم، کربوهیدرات 65 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 21 گرم، چربی 5.5 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید