سوپ تربچه

سوپ خوشرنگ، کم چرب

متعلق به دسته های

سوپ تربچه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع (ترجیحا زیتون): 2 قاشق غذاخوری
  • تربچه خردشده: 2 لیوان
  • پیاز خردشده: 1/2 لیوان
  • سیب زمینی خردشده: 1 عدد متوسط
  • شیر: 2 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری
  • خامه ترش: 1/4 لیوان (برای طرز تهیه خامه ترش خانگی کلیک کنید)
  • جعفری خردشده: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت بگذارید.
  • یک و 3/4 لیوان تربچه و پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا تربچه ها نرم شوند.
  • سیب زمینی، شیر، نمک و فلفل را بیفزایید.
  • اجازه دهید بجوشد و گاهی هم بزنید.
  • سپس شعله را کاهش دهید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید بپزد تا سیب زمینی ها نرم شوند و گاهی هم بزنید.
  • سوپ را در مخلوط کن یا به کمک گوشتکوب پوره کنید.
  • در زمان سرو روی هر کاسه سوپ، یک قاشق غذاخوری خامه ترش و کمی جعفری بریزید.

نکات

این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 203 کالری، پروتئین 6.3 گرم، کربوهیدرات 22.3 گرم، فیبر رژیمی 2.7 گرم، قند 9 گرم، چربی 10.1 گرم، چربی اشباع 2.9 گرم، کلسترول 11.9 میلی گرم، ویتامین آ 381.9 واحد، ویتامین سی 19.4 میلی گرم، فولات 39 میکروگرم، کلسیم 200.1 میلی گرم، آهن 0.6 میلی گرم، منیزیم 36.7 میلی گرم، سدیم 394.9 میلی گرم، پتاسیم 609.9 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید