سوپ بروکلی و گودا

سوپ با بافت خامه ای و پروتئین بالا

متعلق به دسته های

سوپ بروکلی و گودا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بروکلی: 670 گرم
  • روغن زیتون یا روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: 1 لیوان
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • آرد: 1 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: 1/4 قاشق چایخوری
  • عصاره مرغ: 4 لیوان (برای طرز تهیه عصاره مرغ خانگی کلیک کنید)
  • نان جو یا چاودار (به قطعات دو سانتیمتری برش خورده): 2 لیوان
  • پنیر گودا رنده شده: 1 لیوان
  • سرکه سفید: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • بروکلی ها را خرد کرده و یک و نیم لیوان از آن ها را کنار بگذارید.
  • یک قاشق غذاخوری از روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را 5 دقیقه تفت دهید.
  • سیر را بیفزایید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
  • آرد و پاپریکا را اضافه کنید و هم بزنید.
  • عصاره مرغ و بروکلی های خرد شده را اضافه کنید.
  • دما را زیاد کنید تا سوپ بجوشد. سپس دما را کاهش دهید و هم بزنید و 8 تا 10 دقیقه بماند تا بروکلی ها نرم شوند.
  • همزمان، نان ها را در یک قاشق روغن تفت دهید و روی حرارت ملایم به مدت ده دقیقه، هم بزنید تا تست شده و قهوه ای شوند.
  • سوپ را در مخلوط کن یا توسط گوشتکوب برقی، پوره کنید.
  • سوپ پوره شده را روی حرارت کم قرار دهید و پنیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود.
  • یک و نیم لیوان بروکلی که کنار گذاشته بودید اضافه کنید.
  • دو تا سه دقیقه دیگر بپزید.
  • سرکه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • گرم سرو کنید و در زمان سرو نان های تست شده را روی سوپ بریزید.

نکات

می توانید بجای عصاره مرغ خانگی از عصاره مرغ آماده مخلوط با آب استفاده کنید. در اینصورت مراقب نمک سوپ باشید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک و نیم لیوان سوپ و یک چهارم لیوان نان تست شده): انرژی 316 کالری، پروتئین 17.5 گرم، کربوهیدرات 30.9 گرم، فیبر رژیمی 6.5 گرم، قند 6.2 گرم، چربی 15.7 گرم، چربی اشباع 5.4 گرم، کلسترول 24.2 میلی گرم، ویتامین آ 1217 واحد، ویتامین سی 155 میلی گرم، فولات 157 میکروگرم، کلسیم 267 میلی گرم، آهن 2.7 میلی گرم، منیزیم 58 میلی گرم، سدیم 723 میلی گرم، پتاسیم 873 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید