سوپ بروکلی و گل کلم

یک سوپ خوش رنگ با بافت کرمی

سوپ بروکلی و گل کلم

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بروکلی: 4 لیوان
  • گل کلم: 4 لیوان
  • بیبی اسفناج: 4 لیوان
  • عصاره مرغ یا عصاره سبزیجات: 3 لیوان (برای طرزتهیه عصاره مرغ یا عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • پیازچه خردشده: 1/2 لیوان
  • شیر: 1/2 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • پنیر چدار رنده شده: 1 لیوان
  • جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • آب را بجوش آورده، بروکلی و گل کلم را در آن بریزید و سه دقیقه بپزید.
  • دو لیوان از مخلوط بروکلی و گل کلم را از آب خارج کرده و کناری بگذارید.
  • اسفناج را به باقیمانده بروکلی و گل کلم روی حرارت اضافه کنید.
  • اجازه دهید روی حرارت بماند تا اسفناج بپزد.
  • مواد را آبکش کنید و در مخلوط کن بریزید.
  • عصاره و پیازچه را به مخلوط کنید بیفزاید و پوره کنید.
  • پوره را به قابلمه برگردانید.
  • شیر و نمک را اضافه کنید، روی حرارت متوسط هم بزنید.
  • سپس از روی حرارت بردارید. در ظرف سرو بریزید و مخلوط گل کلم و بروکلی را که کنار گذاشته بودید روی آن بریزید.
  • پنیر و جعفری را هم روی آن بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 لیوان): انرژی 133 کالری، پروتئین 9 گرم، کربوهیدرات 12.8 گرم، فیبر رژیمی 2.8 گرم، قند 3.4 گرم، چربی 6.1 گرم، چربی اشباع 3.2 گرم، کلسترول 15.5 میلی گرم، ویتامین آ 3534 واحد، ویتامین سی 70.5 میلی گرم، فولات 71.9 میکروگرم، کلسیم 189 میلی گرم، آهن 2.1 میلی گرم، منیزیم 50 میلی گرم، سدیم 322.6 میلی گرم، پتاسیم 489 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید