سوپ بروکلی و پنیر چدار

سوپ گیاهی، با کلسیم، پتاسیم و ویتامین A مناسب

متعلق به دسته های

سوپ بروکلی و پنیر چدار

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بروکلی خردشده: 6 لیوان
  • هویچ خردشده: 1 لیوان
  • کره: 5 قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد خردشده: 1 و نیم لیوان
  • سیر خردشده: 1 قاشق چایخوری
  • آرد: 1/2 لیوان
  • عصاره مرغ: 3 لیوان
  • شیر: 2 و نیم لیوان
  • پنیر چدار رنده شده: 220 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • جوزهندی: 1/4 قاشق چایخوری
  • برگ بو: 1 عدد

دستور تهیه

  • هویچ و بروکلی را در یک قابلمه بریزید و روی آن آب بریزید و روی حرارت اجازه دهید تا بجوشد و سپس دمای شعله را کاهش دهید تا بپزند.
  • سپس سبزیجات را آبکش کنید.
  • کره را در همان قابلمه ذوب کنید.
  • پیاز را تفت دهید.
  • سیر را هم اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  • آرد را به آهستگی اضافه کنید و هم بزنید.
  • سپس عصاره مرغ را هم کم کم بیفزایید و مدام هم بزنید.
  • شیر را هم بریزید و باز هم بزنید.
  • وقتی کمی جوشید، پنیر را به اهستگی اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود.
  • بروکلی، هویچ، نمک، فلفل، جوزهندی و برگ بو را به تابه برگردانید و هم بزنید.
  • دمای شعله را کاهش دهید و بگذارید روی حرارت بماند و بپزد.
  • بعد از پخت، برگ بو را از قابلمه خارج کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.

نکات

این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 لیوان): انرژی 228 کالری، پروتئین 14 گرم، کربوهیدرات 20 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 7 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 28 میلی گرم، ویتامین آ 3522 واحد، ویتامین سی 64 میلی گرم، کلسیم 263 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 559 میلی گرم، پتاسیم 530 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید