سوپ بروکلی و سیب زمینی

یک سوپ با بافت خامه ای، کم کالری و غنی از آهن و ویتامین A

سوپ بروکلی و سیب زمینی

مواد اولیه

  • کره: 1 قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

  • پیاز زرد خرد شده: 1 عدد

  • سیر خرد شده: 4 حبه

  • هویچ خرد شده بزرگ: 1 عدد

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

  • برگ بو: 1 عدد

  • سیب زمینی خرد شده: 4 لیوان

  • بروکلی خرد شده: 3 لیوان

  • عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ: 6 لیوان (برای طرز تهیه عصاره مرغ خانگی یا عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)

  • خامه: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • کره و روغن زیتون را روی حرارت قرار دهید.

  • پیاز، سیر، هویچ، نمک و فلفل را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا نرم شوند.

  • برگ بو، سیب زمینی ها، بروکلی و عصاره را بریزید و شعله گاز را زیاد کنید تا بجوش آید.

  • سپس شعله را کم کنید. در ظرف را بگذارید. بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند.

  • در ظرف را بردارید. برگ بو را از ظرف بیرون بیاورید.

  • سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.

  • سوپ را در یک غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید.

نکات

می توانید در زمان سرو کمی روی این سوپ پنیر پارمسان بریزید.

می توانید از عصاره مرغ یا سبزیجات آماده هم استفاده کنید و آن را در آب حل کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( یک و نیم لیوان): انرژی 216 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 27 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 4 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 19 میلی گرم، ویتامین آ 2685 واحد، ویتامین سی 59.3 میلی گرم، کلسیم 82 میلی گرم، آهن 5 میلی گرم، سدیم 998 میلی گرم، پتاسیم 805 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید