صفحه اصلی » https://healthycooking.ir/category/appetizer/ » سوپ » سوپ بروکلی و سیب زمینی
یک سوپ با بافت خامه ای، کم کالری و غنی از آهن و ویتامین A
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
کره: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پیاز زرد خرد شده: 1 عدد
سیر خرد شده: 4 حبه
هویچ خرد شده بزرگ: 1 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
برگ بو: 1 عدد
سیب زمینی خرد شده: 4 لیوان
بروکلی خرد شده: 3 لیوان
عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ: 6 لیوان (برای طرز تهیه عصاره مرغ خانگی یا عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
خامه: 1/4 لیوان
کره و روغن زیتون را روی حرارت قرار دهید.
پیاز، سیر، هویچ، نمک و فلفل را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا نرم شوند.
برگ بو، سیب زمینی ها، بروکلی و عصاره را بریزید و شعله گاز را زیاد کنید تا بجوش آید.
سپس شعله را کم کنید. در ظرف را بگذارید. بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند.
در ظرف را بردارید. برگ بو را از ظرف بیرون بیاورید.
سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.
سوپ را در یک غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
می توانید در زمان سرو کمی روی این سوپ پنیر پارمسان بریزید.
می توانید از عصاره مرغ یا سبزیجات آماده هم استفاده کنید و آن را در آب حل کنید.
این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( یک و نیم لیوان): انرژی 216 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 27 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 4 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 19 میلی گرم، ویتامین آ 2685 واحد، ویتامین سی 59.3 میلی گرم، کلسیم 82 میلی گرم، آهن 5 میلی گرم، سدیم 998 میلی گرم، پتاسیم 805 میلی گرم
منبع: