سس یام یام ژاپنی

این سس ژاپنی برای انواع گوشت ها و سبزیجات و برنج بخارپز مناسب است.

متعلق به دسته های

  • چاشنی
سس یام یام ژاپنی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • مایونز: 1 و 1/4 لیوان
  • آب: 1/4 لیوان
  • سس گوجه فرنگی: 1 قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر سفید: 1 قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
  • پاپریکا: 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز: 1/8 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • مایونز، آب، کره ذوب شده، سس گوجه فرنگی، پودر سیر، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید.
  • روی آن را بپوشانید و دست کم برای 8 ساعت در یخچال قرار دهید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 نفر (یک و نیم لیوان) کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 175 کالری، کربوهیدرات 1 گرم، چربی 19 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 11 میلی گرم، کلسیم 2 میلی گرم، سدیم 141 میلی گرم، پتاسیم 11 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید