سس پستو

یک سس عالی برای پاستا و بسیاری دستورهای غذایی دیگر

متعلق به دسته های

  • چاشنی
سس پستو

مواد اولیه

  • برگ تازه ریحان: 3 لیوان

  • گردو خرد شده: 1 و نیم لیوان

  • سیر: 4 حبه

  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان

  • روغن زیتون: 1 لیوان

  • نمک و فلفل: به اندازه لازم

دستور تهیه

  • همه مواد را در غذاساز ریخته و با هم مخلوط کنید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای 16 بار استفاده کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 199.4 کالری، پروتئین 2.4 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 0.3 گرم، چربی 21.1 گرم، چربی اشباع 2.8 گرم، کلسترول 1.1 میلی گرم، ویتامین آ 423 واحد، ویتامین سی 1.8 میلی گرم، فولات 16.3 میکروگرم، کلسیم 40.1 میلی گرم، آهن 0.7 میلی گرم، منیزیم 23 میلی گرم، سدیم 20 میلی گرم، پتاسیم 76.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید