صفحه اصلی » چاشنی » سس عسل و خردل
این سس برای انواع سالاد مناسب است.
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
کتوژنیک
سیر خرد شده: 1 حبه
سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
سس خردل: 1 و نیم قاشق چایخوری
عسل: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 1/8 قاشق چایخوری
فلفل: کمی
روغن زیتون یا کانولا: 1/3 لیوان
سیر، سرکه، سس خردل، عسل، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید و به آهستگی روغن را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسید.
—-
این مقدار برای 8 قاشق غذاخوری کافیست. به ازای هر قاشق غذاخوری: انرژی 84 کالری، کربوهیدرات 0.5 گرم، قند 0.4 گرم، چربی 9.2 گرم، چربی اشباع 1.1 گرم، کلسترول 32 میلی گرم، سدیم 48.6 میلی گرم، پتاسیم 2.7 میلی گرم
منبع: