سس عسل و خردل

این سس برای انواع سالاد مناسب است.

Honey-Mustard Vinaigrette

مواد اولیه

  • سیر خرد شده: 1 حبه

  • سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری

  • سس خردل: 1 و نیم قاشق چایخوری

  • عسل: 1/2 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری

  • فلفل: کمی

  • روغن زیتون یا کانولا: 1/3 لیوان

دستور تهیه

  • سیر، سرکه، سس خردل، عسل، نمک و فلفل را  در یک کاسه مخلوط کنید و به آهستگی روغن را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 قاشق غذاخوری کافیست. به ازای هر قاشق غذاخوری: انرژی 84 کالری، کربوهیدرات 0.5 گرم، قند 0.4 گرم، چربی 9.2 گرم، چربی اشباع 1.1 گرم، کلسترول 32 میلی گرم، سدیم 48.6 میلی گرم، پتاسیم 2.7 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید