سس عسل، سس سویا و زنجبیل

این سس برای گوشت های گریل و سبزیجات عالی است.

متعلق به دسته های

سس عسل، سس سویا و زنجبیل

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • عسل: 1/4 لیوان
  • سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه برنج یا سیب: 1 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • عسل، سس سویا، سرکه، و زنجبیل را در یک ظرف کاملا مخلوط کنید.

نکات

این سس را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 قاشق غذاخوری کافیست. به ازای هر قاشق غذاخوری: انرژی 48 کالری، پروتئین 0.7 گرم، کربوهیدرات 11.9 گرم، قند 11.5 گرم، چربی 0.3 گرم، ویتامین سی 0.1 میلی گرم، فولات 0.3 میکروگرم، کلسیم 0.9 میلی گرم، آهن 0.2 میلی گرم، منیزیم 0.4 میلی گرم، سدیم 233.9 میلی گرم، پتاسیم 8.7 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید