سس سیر

این سس با طعم مطبوع سیر برای گوشت سفید، گوشت قرمز و پاستا مناسب است.

متعلق به دسته های

  • چاشنی
سس سیر

مواد اولیه

  • کره: 1/4 لیوان
  • سیر خرد شده: 4 حبه
  • پنیر خامه ای: 110 گرم
  • خامه: 1 لیوان
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1 لیوان
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید. 
  • سیر را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید. 
  • پنیر خامه ای را بیفزایید تا ذوب شود. 
  • به تدریج خامه را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید.
  • دما را کاهش داده و بگذارید بدون درب به مدت 3 تا 5 دقیقه بماند تا غلیظ شود. 
  • پنیر پارمسان و فلفل را در آخر کار اضافه کنید.

نکات

این سس برای گوشت سفید، گوشت قرمز و پاستا قابل استفاده است. 

این سس را می توانید در ظرف در بسته به مدت سه تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.

این مقدار برای تهیه 2 لیوان سس کافیست اگر به مقدار کمتر نیاز دارید مواد اولیه را نصف کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 2 لیوان سس کافیست. به ازای هر یک سوم لیوان سس: انرژی 329 کالری، چربی 32 گرم، چربی اشباع 20 گرم، کلسترول 94 میلی گرم، سدیم 358 میلی گرم، کربوهیدرات 3 گرم، قند 2 گرم، پروتئین 8 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید