صفحه اصلی » چاشنی » سس سیر
این سس با طعم مطبوع سیر برای گوشت سفید، گوشت قرمز و پاستا مناسب است.
متعلق به دسته های
این سس برای گوشت سفید، گوشت قرمز و پاستا قابل استفاده است.
این سس را می توانید در ظرف در بسته به مدت سه تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.
این مقدار برای تهیه 2 لیوان سس کافیست اگر به مقدار کمتر نیاز دارید مواد اولیه را نصف کنید.
این مقدار برای تهیه 2 لیوان سس کافیست. به ازای هر یک سوم لیوان سس: انرژی 329 کالری، چربی 32 گرم، چربی اشباع 20 گرم، کلسترول 94 میلی گرم، سدیم 358 میلی گرم، کربوهیدرات 3 گرم، قند 2 گرم، پروتئین 8 گرم
منبع: www.tasteofhome.com