سس سیب

این سس هم به تنهایی استفاده میشود هم در تهیه برخی کیک ها و شیرینی ها.

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات

سس سیب

مواد اولیه

  • سیب: 2 و نیم کیلو
  • شکر: 3/4 لیوان
  • آب: 3/4 لیوان
  • آبلیمو: 1/4 لیوان
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • جوزهندی: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • سیب ها را برش زده با شکر، آب و آبلیمو در قابلمه ریخته و می گذاریم بجوش آید.
  • دما را کاهش داده و بگذارید بدون در بماند. گاهی هم بزنید تا سیب ها کاملا بپزند. حدود 25 دقیقه.
  • سیب ها را از روی حرارت بداشته و بگذارید کمی سرد شود. 
  • سیب ها را در غذاساز پوره کنید و از صافی رد کنید.
  • دارچین و جوزهندی را نیز اضافه کنید.

نکات

دربرخی کیک ها و شیرینی ها از سس سیب استفاده می شود که بافت نرمی به آنها می دهد.

ارزش غذایی

این مقدار برای ده وعده مصرف کافیست. به ازای هر وعده: انرژی 179 کالری، پروتئین 0.6 گرم، کربوهیدرات 47.1 گرم، فیبر رژیمی 5.6 گرم، قند 38.8 گرم، چربی 0.4 گرم، چربی اشباع 0.1 گرم، ویتامین آ 124.6 واحد، ویتامین سی 13.3 میلی گرم، کلسیم 17.3 میلی گرم، آهن 0.3 میلی گرم، منیزیم 12.3 میلی گرم، سدیم 2.9 میلی گرم، پتاسیم 252.4 میلی گرم

منبع: allrecipes.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید