صفحه اصلی » چاشنی » سس سالاد یونانی
این سس را می توانید برای انواع سالادها استفاده کنید.
متعلق به دسته های
سیر خرد شده: 1 حبه
پودر آویشن: 1 قاشق چایخوری
آبلیمو: ¼ لیوان
سرکه قرمز: 1/4 لیوان
خردل: 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 1/3 لیوان
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
سیر، آویشن، آبلیمو، سرکه و خردل را خوب مخلوط کنید.
نمک و فلفل را بیفزایید.
کم کم روغن زیتون را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسید.
این سس را می توانید به تنهایی یا به صورت مخلوط با ماست یونانی یا سس مایونز با انواع سالادها استفاده کنید.
این سس را می توانید در ظرف دربسته تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
این مقدار برای 4 وعده کافیست. به ازای هر وعده: انرژی 168 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 1 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 3 گرم، ویتامین آ 11 واحد، ویتامین سی 6 میلی گرم، کلسیم 12 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 154 میلی گرم، پتاسیم 34 میلی گرم
منبع: