سس سالاد لبو

این سس بسیار ساده و خوشرنگ است و جلوه خاصی به سالاد شما می دهد.

متعلق به دسته های

سس سالاد لبو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • لبو خام خردشده: 1 لیوان
  • پیاز زرد خردشده: 1/2 عدد
  • عسل: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 1 حبه
  • سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری
  • ماست یونانی: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • همه مواد را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید.

نکات

این سس را می توانید تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

اگر سس بعد از نگهداری در یخچال غلیظ شد، در زمان مصرف کمی به آن آب اضافه کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 وعده کافیست. به ازای هر وعده (یک تا دو قاشق غذاخوری): انرژی 23 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 5 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 4 گرم، چربی 1 گرم، ویتامین آ 4 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 13 میلی گرم، سدیم 12 میلی گرم، پتاسیم 60 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید