سس خردل شویدی

این سس برای ماهی و سبزیجات و یا در انواع ساندویچ ها کاربرد دارد.

متعلق به دسته های

  • چاشنی

سس خردل شویدی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سس خردل: 3 قاشق غذاخوری
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • شوید تازه خردشده: 1 و نیم قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • سس خردل، عسل، سرکه سیب را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • در مرحله بعد، روغن و شوید خردشده را بیفزایید.
  • سس را در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.

نکات

این سس را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 قاشق غذاخوری سس کافیست. به ازای هر قاشق غذاخوری: انرژی 40 کالری، کربوهیدرات 2.2 گرم، قند 2.2 گرم، چربی 3.5 گرم، چربی اشباع 0.5 گرم، ویتامین آ 8.1 واحد، ویتامین سی 0.1 میلی گرم، فولات 0.2 میکروگرم، کلسیم 0.5 میلی گرم، منیزیم 0.2 میلی گرم، سدیم 73.4 میلی گرم، پتاسیم 3.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید