صفحه اصلی » چاشنی » سس ارده و گشنیز
این سس ساده برای سالاد و ساندویچ عالیست.
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
این سس به علت داشتن ارده در یخچال کمی غلیظ تر می شود. قبل از استفاده از یخچال در آورده و کمی در دمای اتاق بماند.
اگر سس شما خیلی غلیظ بود مقدار آب و اگر خیلی رقیق بود ارده اضافه کنید.
این سس را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
این مقدار برای تهیه حدود 12 قاشق غذاخوری کافیست. به ازای هر قاشق: انرژی 25 کالری، پروتئین 0.7 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، چربی 2 گرم
منبع: bitesofwellness.com