سس ارده و گشنیز

این سس ساده برای سالاد و ساندویچ عالیست.

سس ارده گشنیز

مواد اولیه

  • ارده: 3 قاشق غذاخوری
  • لیمو متوسط: 1 عدد
  • گشنیز تازه: 1/4 لیوان
  • آب: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  •  آب لیمو را بگیرید.
  • همه مواد را در مخلوط کن بریزید. 
  • تا زمانی که کاملا مخلوط شوند ادامه دهید.

نکات

این سس به علت داشتن ارده در یخچال کمی غلیظ تر می شود. قبل از استفاده از یخچال در آورده و کمی در دمای اتاق بماند.

اگر سس شما خیلی غلیظ بود مقدار آب و اگر خیلی رقیق بود ارده اضافه کنید.

این سس را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه حدود 12 قاشق غذاخوری کافیست. به ازای هر قاشق: انرژی 25 کالری، پروتئین 0.7 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، چربی 2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید