سس ارده و زردچوبه

این سس برای سبزیجات و در کنار فلافل عالیست

متعلق به دسته های

سس ارده و زردچوبه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ارده: 1/2 لیوان
  • سرکه (ترجیحا سرکه برنج): 1/4 لیوان
  • آب: 1/4 لیوان
  • زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 2 قاشق چایخوری
  • سیر رنده شده: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • ارده، سرکه، آب، زنجبیل، زردچوبه، سیر و نمک را در یک ظرف خوب مخلوط کنید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 قاشق غذاخوری کافیست. به ازای هر قاشق غذاخوری: انرژی 46 کالری، پروتئین 1.35 گرم، کربوهیدرات 1.9 گرم، فیبر رژیمی 0.4 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 0.5 گرم، ویتامین آ 5 واحد، ویتامین سی 0.4 میلی گرم، فولات 7.4 میکروگرم، کلسیم 11.5 میلی گرم، آهن 0.5 میلی گرم، منیزیم 7.9 میلی گرم، سدیم 75 میلی گرم، پتاسیم 42.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید