سس آلفردو

یک سس آسان ایتالیایی

متعلق به دسته های

  • چاشنی
سس آلفردو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • کره را ذوب کنید.
  • سیر را تفت دهید.
  • پنیرخامه ای، ادویه ایتالیایی و فلفل را اضافه کنید. کمی هم بزنید.
  • شیر را به آهستگی اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید.
  • پنیر پارمسان را هم بریزید و مدام هم بزنید تا سس به غلظت مناسب برسد.
  • سس زمانی که سرد شود غلیظ تر می شود و برای رسیدن به غلظت مورد نظر می توانید دو تا سه قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید.

نکات

این سس را می توانید همراه پاستا استفاده کنید.

این سس را می توانید 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 لیوان سس کافیست. به ازای هر یک چهارم لیوان سس: انرژی 145 کالری، پروتئین 5.5 گرم، کربوهیدرات 4 گرم، فیبر رژیمی 0.5 گرم، قند 2 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 7 گرم، کلسترول 36 میلی گرم، ویتامین آ 435 واحد، ویتامین سی 0.5 میلی گرم، کلسیم 165 میلی گرم، آهن 0.5 میلی گرم، سدیم 275 میلی گرم، پتاسیم 90 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید