ساندویچ گوجه فرنگی گریل

گوجه های گریل در کنار پنیر ذوب شده یک ساندویچ ساده و سالم را فراهم می کند

متعلق به دسته های

ساندویچ گوجه گریل شده

مواد اولیه

  • نان تست یا هر نوع نان حجم: 4 تکه

  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

  • سیر: 2 حبه

  • گوجه فرنگی: 4 عدد

  • ادویه ایتالیایی: 1 قاشق چایخوری (برای روش تهیه ادویه ایتالیایی کلیک کنید)

  • پنیر موتزارلا یا پیتزا رنده شده: 80 گرم

  • پنیر پارمسان رنده شده: 30 گرم

  • سس گوجه یا بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • گریل را با دمای 250 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • هر دو طرف برش های نان را با برس روغن زیتون بمالید و هر طرف نان ها را به مدت دو دقیقه گریل کنید.

  • از گریل بیرون آورده سریع روی هر کدام حبه های سیر را بمالید.

  • گوجه فرنگی ها را به ضخامت 2 سانتیمتر برش بزنید.

  • باقیمانده سیرها را خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ایتالیایی مخلوط کنید. از این مخلوط روی هر طرف برش های گوجه فرنگی بمالید و روی سینی فر قرار دهید.

  • روی برش های گوجه فرنگی، پنیر موتزارلا و پارمسان بریزید.

  • گوجه ها را به مدت دو تا سه دقیقه گریل کنید تا پنیر ذوب شده و کمی طلائی شود.

  • روی هر برش نان گوجه ها را بگذارید و سس ریخته و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 ساندویچ کافیست. به ازای هر ساندویچ: انرژی 397 کالری، پروتئین 15 گرم، کربوهیدرات 44 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 5 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 22 میلی گرم، ویتامین آ 716 واحد، ویتامین سی 9 میلی گرم، کلسیم 236 میلی گرم، سدیم 579 میلی گرم، پتاسیم 245 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید