هر دو طرف برش های نان را با برس روغن زیتون بمالید و هر طرف نان ها را به مدت دو دقیقه گریل کنید.
از گریل بیرون آورده سریع روی هر کدام حبه های سیر را بمالید.
گوجه فرنگی ها را به ضخامت 2 سانتیمتر برش بزنید.
باقیمانده سیرها را خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ایتالیایی مخلوط کنید. از این مخلوط روی هر طرف برش های گوجه فرنگی بمالید و روی سینی فر قرار دهید.
روی برش های گوجه فرنگی، پنیر موتزارلا و پارمسان بریزید.
گوجه ها را به مدت دو تا سه دقیقه گریل کنید تا پنیر ذوب شده و کمی طلائی شود.
روی هر برش نان گوجه ها را بگذارید و سس ریخته و سرو کنید.
نکات
—
ارزش غذایی
این مقدار برای تهیه 4 ساندویچ کافیست. به ازای هر ساندویچ: انرژی 397 کالری، پروتئین 15 گرم، کربوهیدرات 44 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 5 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 22 میلی گرم، ویتامین آ 716 واحد، ویتامین سی 9 میلی گرم، کلسیم 236 میلی گرم، سدیم 579 میلی گرم، پتاسیم 245 میلی گرم