ساندویچ گوجه فرنگی و پنیر موتزارلا

ساندویچ سریع و ویتامین A بالا

متعلق به دسته های

ساندویچ گوجه فرنگی و پنیر موتزارلا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوجه فرنگی برش خورده: 3 عدد متوسط
  • سیر خردشده: 1 حبه
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل: 1/8 قاشق چایخوری
  • زیتون خردشده: 1/4 لیوان
  • نان تست سبوس دار: 8 برش
  • پنیر موتزارلا: 110 گرم
  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق چایخوری
  • ریحان تازه: 1 لیوان

دستور تهیه

  • سیر را با یک چهارم قاشق چایخوری نمک را خوب مخلوط کنید تا یک خمیر نرمی بدست بیاید.
  • یک قاشق غذاخوری روغن را همراه آبلیمو و فلفل اضافه کنید.
  • زیتون را به مخلوط بالا اضافه کنید.
  • مخلوط بالا را روی نیمی از نان ها بمالید.
  • روی آنها پنیر بریزید.
  • برش های گوجه فرنگی را روی آنها قرار دهید.
  • نمک و سرکه را روی آنها بریزید.
  • چند برگ ریحان نیز قرار دهید.
  • یک قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را با برس روی برش های باقیمانده نان بمالید و آنها را روی ساندویچ ها قرار دهید.

نکات

این ساندویچ ها را می توانید تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 ساندویچ کافیست. به ازای هر ساندویچ: انرژی 385 کالری، پروتئین 14.3 گرم، کربوهیدرات 38.8 گرم، فیبر رژیمی 6.4 گرم، قند 9.3 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 5.1 گرم، کلسترول 22.4 میلی گرم، ویتامین آ 1641.6 واحد، ویتامین سی 18.1 میلی گرم، فولات 27.4 میکروگرم، کلسیم 226 میلی گرم، آهن 3.4 میلی گرم، منیزیم 33.6 میلی گرم، سدیم 872.8 میلی گرم، پتاسیم 454.4 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید