ساندویچ چای خیار و پنیر

این ساندویچ در فرهنگ انگلیسی به عنوان عصرانه در کنار چای سرو می شود.

متعلق به دسته های

ساندویچ چای خیار و پنیر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • نان تست سفید 4 برش
  • مایونز 2 قاشق چایخوری
  • پنیر خامه ای 2 قاشق چایخوری
  • شوید تازه 4 قاشق چایخوری
  • خیار 1/2 عدد
  • نمک کمی

دستور تهیه

  • خیار را از طول نصف کرده و سپس برش های عرضی باریک بزنید.
  • برش های خیار را روی دستمال آشپزخانه گذاشته و روی آن ها کمی نمک بپاشید و روی آن ها نیز یک دستمال دیگر قرار دهید تا رطوبت اضافی را بگیرد. این کار باعث می شود نان ها به علت رطوبت خیار نرم نشوند.
  • مایونز، پنیر خامه ای و شوید را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • روی هر برش نان کمی از مخلوط پنیر خامه ای بمالید.
  • روی هر دو برش از نان ها، برش های خیار بگذارید.
  • دو برش دیگر نان را روی آن ها قرار دهید.
  • نان ها را از وسط برش بزنید.

نکات

حتما از شوید تازه استفاده کنید.

این ساندویچ ها به طور سنتی، در دمای اتاق سرو می شوند، نه سرد.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 ساندویچ کافیست. به ازای هر ساندویچ: انرژی 103 کالری، کربوهیدرات 14 گرم، پروتئین 3 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 2 گرم، سدیم 159 میلی گرم، پتاسیم 95 میلی گرم، قند 2 گرم، کلسیم 66 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید