خیار را از طول نصف کرده و سپس برش های عرضی باریک بزنید.
برش های خیار را روی دستمال آشپزخانه گذاشته و روی آن ها کمی نمک بپاشید و روی آن ها نیز یک دستمال دیگر قرار دهید تا رطوبت اضافی را بگیرد. این کار باعث می شود نان ها به علت رطوبت خیار نرم نشوند.
مایونز، پنیر خامه ای و شوید را در یک کاسه مخلوط کنید.
روی هر برش نان کمی از مخلوط پنیر خامه ای بمالید.
روی هر دو برش از نان ها، برش های خیار بگذارید.
دو برش دیگر نان را روی آن ها قرار دهید.
نان ها را از وسط برش بزنید.
نکات
حتما از شوید تازه استفاده کنید.
این ساندویچ ها به طور سنتی، در دمای اتاق سرو می شوند، نه سرد.