سالسا لوبیا، برنج و ذرت

وعده غذایی گیاهی پرفیبر

متعلق به دسته های

سالسا لوبیا، برنج و ذرت

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • برنج: 1 لیوان
  • پیاز خردشده: 1 عدد متوسط
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • پودر چیلی یا فلفل: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی خردشده: 400 گرم
  • آب: 1 و نیم لیوان
  • لوبیا قرمز پخته: 420 گرم
  • ذرت: 1 لیوان
  • گشنیز خردشده: 1/2 لیوان
  • پنیر چدار رنده شده: 3 قاشق غذاخوری (اختیاری)

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار دهید. برنج را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • پیاز، سیر، پودر فلفل، پودر زیره، نمک را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • گوجه فرنگی و آب را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و سپس دمای شعله را کاهش دهید.
  • در ظرف را بگذارید و اجازه دهید بپزد تا آب جذب شده و برنج بپزد.
  • سپس لوبیا و ذرت را اضافه کنید و ده دقیقه بماند. در مرحله بعد گشنیز را اضافه کنید.

نکات

لورم ایپسوم 

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک و نیم لیوان): انرژی 414 کالری، پروتئین 12.3 گرم، کربوهیدرات 72.4 گرم، فیبر رژیمی 12.4 گرم، قند 5.8 گرم، چربی 9.4 گرم، چربی اشباع 1.1 گرم، ویتامین آ 550.4 واحد، ویتامین سی 20.6 میلی گرم، فولات 99.2 میکروگرم، کلسیم 84.5 میلی گرم، آهن 4.2 میلی گرم، منیزیم 117.8 میلی گرم، سدیم 453.5 میلی گرم، پتاسیم 785.2 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید