سالاد گیاهی با سس گشنیز

یک سالاد با پروتئین گیاهی که می تواند به ناهار یا شام سبک سرد هم باشد

متعلق به دسته های

سالاد گیاهی با سس گشنیز

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گشنیز خردشده 1/2 لیوان
  • باترمیلک 1/4 لیوان (برای طرزتهیه باترمیلک خانگی کلیک کنید)
  • مایونز 1/4 لیوان
  • پیازچه خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • کاهو خردشده 6 لیوان
  • بیبی اسفناج خردشده 2 لیوان
  • نخود پخته 450 گرم
  • هویچ متوسط خردشده 2 عدد
  • فلفل دلمه زرد یا قرمز خردشده متوسط 1 عدد
  • کینوا پخته 1 لیوان
  • تخمه کدو 1/3 لیوان

دستور تهیه

  • گشنیز، باترمیلک، مایونز، پیازچه، سرکه، نمک و فلفل را در غذاساز یا مخلوط کن ترکیب کنید.
  • کاهو، بیبی اسفناج، نخود، هویچ، فلفل دلمه و کینوا را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • سس را روی سالاد ریخته و خوب مخلوط کنید.
  • قبل از سرو روی سالاد تخمه کدو بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به مقدار هر نفر (2 و نیم لیوان): انرژی 362 کالری، چربی 17 گرم، کلسترول 6 میلی گرم، سدیم 397 میلی گرم، کربوهیدرات 38 گرم، فیبر 9 گرم، پروتئین 13 گرم، قند 6 گرم، چربی اشباع 3 گرم، پتاسیم 634 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید