سالاد کینوا با خیار و گوجه

این سالاد بر پایه غذاهای مدیترانه ای است و می تواند یک شام کامل باشد.

متعلق به دسته های

سالاد کینوا با خیار و گوجه

مواد اولیه

  • کینوا: 1 لیوان
  • گوجه گیلاسی: 500 گرم
  • خیار بزرگ: 1 عدد خرد شده
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پیازچه: 2 عدد کوچک خرد شده
  • جعفری: 1/2 لیوان خرد شده
  • برگ تازه نعنا: 1/4 لیوان خرد شده
  • روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • کینوا را با 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید آب به جوش آید. سپس دما را کاهش داده و در ظرف را بگذارید و برای حدود 7 دقیقه بپزید. 
  • شعله را خاموش کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا آب جذب کینواها شود. 
  • کینوا را به یک آبکش انتقال داده و روی آن آب سرد بگیرید و کمی بشویید. 
  • اجازه دهید ده دقیقه بماند تا آب آن برود.
  • خیار و گوجه را با هم در ظرفی بریزید. نمک و فلفل بزنید. 
  • کینوا، پیازچه، جعفری، نعنا، روغن زیتون و سرکه قرمز را با خیار و گوجه مخلوط کنید و به اندازه لازم نمک و فلفل بزنید.

نکات

می توانید این سالاد را فورا سرو کرده یا برای طعم بهتر به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.

این سالاد به مدت 5 روز در یخچال قابل نگهداری است.

ارزش غذایی

این مقدار برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 172 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 14 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 4 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 2 گرم، ویتامین سی 17 میلی گرم، کلسیم 37 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، منیزیم 99.9 میلی گرم، سدیم 222 میلی گرم، پتاسیم 351 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید