سالاد کلم قرمز گرم

یک سالاد آلمانی با طعم ترش و شیرین

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • کلم قرمز خردشده: 4 لیوان
  • دانه زیره: 3/4 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • سیب خردشده: 1 عدد
  • پیازچه خردشده: 1 عدد
  • سرکه قرمز: 1 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • گردو خردشده: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار داده، کلم، دانه زیره، و نمک را حدود ده دقیقه تفت دهید.
  • سپس از روی حرارت بردارید.
  • سیب، پیازچه، سرکه، سس خردل، فلفل را اضافه کرده و هم بزنید.
  • در بشقاب سرو ریخته و روی آن گردو بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای شش نفر کافیست. به ازای هر نفر (3/4 لیوان): انرژی 76 کالری، پروتئین 1.5 گرم، کربوهیدرات 10 گرم، فیبر 2.3 گرم، قند 5.7 گرم، چربی 4.1 گرم، ویتامین آ 681 واحد، ویتامین سی 35.7 میلی گرم، فولات 14 میکروگرم، منیزیم 15.9 میلی گرم، سدیم 215.7 میلی گرم، پتاسیم 193.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید