سالاد کلم قرمز

این سالاد سالم و کم هزینه در کنار غذاهای پروتئینی یک وعده کامل و عالی خواهد بود.

سالاد کلم قرمز

مواد اولیه

  • کلم قرمز: 6 لیوان خرد شده

  • کرفس خرد شده: 3 ساقه

  • سیب خرد شده: 1 عدد

  • کشمش: 1/4 لیوان

  • گردو تست شده: 1/4 لیوان

  • آبلیمو: 1/4 لیوان

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

  • سس خردل: 1 قاشق چایخوری

  • سیر خرد شده: 1 تا 2 حبه

  • نمک و فلفل: کمی

دستور تهیه

  • آبلیمو، روغن زیتون، خردل، سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

  • در یک ظرف دیگر، کلم، کرفس، سیب، کشمش و گردو را مخلوط کرده و از سس تهیه شده روی آن بریزید.

نکات

اگر می خواهید این سالاد را از قبل تهیه کنید مواد را جداگانه نگهداری کرده و در زمان سرو ترکیب کنید.

برای تست کردن گردو، آنها را در تابه بدون روغن روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کمی تغییر رنگ دهند.

سس این سالاد را می تواند برای 3 تا 5 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این سالاد برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 114 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 31 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، چربی 1 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسیم 11 میلی گرم، آهن 0.2 میلی گرم، سدیم 13 میلی گرم، پتاسیم 258 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید