سالاد کلم بروکلی خامه ای

این سالاد کلم ترد از ترکیب رنگارنگ بروکلی و کلم سبز تشکیل می شود، با سس خامه ای کاراملی روشن بدون خامه.

سالاد کلم بروکلی خامه ای

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • خلال بادام: 1/3 لیوان
  • کلم سبز ریز خرد شده : 3 لیوان
  • بروکلی ریز خرد شده: 3 لیوان
  • کشمش:1/3 لیوان
  • ارده: 1/3 لیوان
  • سیر کوچک رنده شده: 1 حبه
  • آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : 1/4 قاشق چایخوری
  • آب: 1/3 لیوان
  • فلفل تازه آسیاب شده: کمی

دستور تهیه

  • بادام ها را در یک تابه بدون روغن کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • مرتب هم بزنید تا طلایی و معطر شود. به یک بشقاب منتقل کنید تا خنک شود.
  • در همین حال، کلم، کلم بروکلی و کشمش را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
  • ارده، سیر، آب لیمو و نمک را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. هم بزنید تا به صورت خمیر درآید. به تدریج آب را اضافه کنید و هم بزنید تا سس ، فرم خامه ای بگیرد.
  • بادام تفت داده شده را به مخلوط کلم اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. با فلفل مزه دار کنید.
  • اگر میخواهید سالاد را زودتر تهیه کنید، سس و بادام را در زمان سرو اضافه کنید.

نکات

این مقدار برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 197 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 21 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 11 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 2 گرم، ویتامین آ 345 واحد، ویتامین سی 70 میلی گرم، فولات 76 میکروگرم، کلسیم 88 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، منیزیم 50 میلی گرم، سدیم 146 میلی گرم، پتاسیم 390 میلی گرم

ارزش غذایی

 87 کالری، پروتئین 4.6 گرم، کربوهیدرات 7.8 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 0.4 گرم، چربی 2 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 32 میلی گرم، ویتامین آ 345 واحد، ویتامین سی 6.2 میلی گرم، فولات 29.7 میکروگرم، کلسیم 92.3 میلی گرم، آهن 0.7 میلی گرم، منیزیم 99.9 میلی گرم، سدیم 208.7 میلی گرم، پتاسیم 2 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید