سالاد پاستا و خیار

سبک و در عین حال سیر کننده

متعلق به دسته های

سالاد پاستا و خیار

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پاستا: 330 گرم
  • خیار خردشده: 1 عدد
  • گوجه گیلاسی دو نیم شده: 470 گرم
  • پیاز قرمز خردشده: 1 لیوان
  • شوید تازه خردشده: 1/4 لیوان
  • مایونز: 3/4 لیوان
  • سرکه سفید: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • پاستا را بپزید و با آب سرد آبکش کنید.
  • پاستا را در یک ظرف بریزید و خیار، گوجه فرنگی، پیاز و شوید را بیفزایید و مخلوط کنید.
  • مایونز، سرکه، شکر، نمک و فلفل را در یک ظرف دیگر مخلوط کرده و به مخلوط پاستا اضافه کنید و مخلوط نمایید.
  • سالاد را برای دست کم 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

نکات

این سالاد را می توانید تا 8 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

می توانید بجای سس مایونز از ماست یونانی استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 لیوان): انرژی 206 کالری، پروتئین 4.8 گرم، کربوهیدرات 24.3 گرم، فیبر رژیمی 2.8 گرم، قند 2.9 گرم، چربی 10.8 گرم، چربی اشباع 1.7 گرم، کلسترول 5.8 میلی گرم، ویتامین آ 259.6 واحد، ویتامین سی 5.3 میلی گرم، فولات 12.9 میکروگرم، کلسیم 23.4 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 31 میلی گرم، سدیم 286 میلی گرم، پتاسیم 154 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید