صفحه اصلی » https://healthycooking.ir/category/appetizer/ » سالاد » سالاد هندوانه و پنیر با سس مرکبات
ترکیبی از طعم ها و بافت ها با تهیه یک سالاد کم کالری و غنی از ویتامین A
متعلق به دسته های
بدون گلوتن
گیاهخواری
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
آب پرتقال: 3 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
فلفل: کمی
کاهو یا سبزیجات سبز دیگر مناسب سالاد: 8 لیوان
هندوانه خرد شده: 4 لیوان
پنیر صبحانه یا فتا خرد شده: 55 گرم
پیاز قرمز خرد شده: 1/4 لیوان
فندق خرد شده تست شده: 1/2 لیوان
روغن، آب پرتقال، سرکه، نمک، و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کرده خوب هم بزنید.
کاهو، هندوانه، پیاز قرمز، را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید.
مواد را بین 5 ظرف تقسیم کنید و روی هر کدام مقداری پنیر و فندق بریزید.
برای تست کردن فندق، آن را به مدت 2 تا 4 دقیقه در تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد.
لورم ایپسوم
این مواد برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 لیوان): انرژی 227 کالری، پروتئین 5.9 گرم، کربوهیدرات 13.3 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 9.2 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 3.4 گرم، کلسترول 5.2 میلی گرم، ویتامین آ 2566.3 واحد، ویتامین سی 39 میلی گرم، فولات 26.8 میکروگرم، کلسیم 105.4 میلی گرم، آهن 1.2 میلی گرم، منیزیم 45.8 میلی گرم، سدیم 192.2 میلی گرم، پتاسیم 424.6 میلی گرم
منبع: