سالاد هندوانه و پنیر با سس مرکبات

ترکیبی از طعم ها و بافت ها با تهیه یک سالاد کم کالری و غنی از ویتامین A

سالاد هندوانه و پنیر با سس مرکبات

مواد اولیه

  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

  • آب پرتقال: 3 قاشق غذاخوری

  • سرکه قرمز: 1 قاشق غذاخوری

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

  • فلفل: کمی

  • کاهو یا سبزیجات سبز دیگر مناسب سالاد: 8 لیوان

  • هندوانه خرد شده: 4 لیوان

  • پنیر صبحانه یا فتا خرد شده: 55 گرم

  • پیاز قرمز خرد شده: 1/4 لیوان

  • فندق خرد شده تست شده: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • روغن، آب پرتقال، سرکه، نمک، و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کرده خوب هم بزنید.

  • کاهو، هندوانه، پیاز قرمز، را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید.

  • مواد را بین 5 ظرف تقسیم کنید و روی هر کدام مقداری پنیر و فندق بریزید.

  • برای تست کردن فندق، آن را به مدت 2 تا 4 دقیقه در تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد.

نکات

لورم ایپسوم 

ارزش غذایی

این مواد برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 لیوان): انرژی 227 کالری، پروتئین 5.9 گرم، کربوهیدرات 13.3 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 9.2 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 3.4 گرم، کلسترول 5.2 میلی گرم، ویتامین آ 2566.3 واحد، ویتامین سی 39 میلی گرم، فولات 26.8 میکروگرم، کلسیم 105.4 میلی گرم، آهن 1.2 میلی گرم، منیزیم 45.8 میلی گرم، سدیم 192.2 میلی گرم، پتاسیم 424.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید