سالاد مرغ و شوید

این سالاد خوش طعم، پروتئین و فیبر خوبی داشته و در کنار غلات یک وعده غذایی کامل است.

متعلق به دسته های

سالاد مرغ و شوید

مواد اولیه

  • ماست یونانی: 1/2 لیوان
  • مایونز: 1/3 لیوان
  • پیازچه: 2 قاشق غذاخوری خرد شده
  • شوید تازه: 2 قاشق غذاخوری خرد شده
  • آبلیمو: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • مرغ پخته: 3 لیوان خرد یا ریش ریش شده
  • انگور: 3/4 لیوان از وسط دو نیم شده
  • کرفس: 3/4 لیوان خرد شده
  • گردو: 3 قاشق غذاخوری خرد شده

دستور تهیه

  • ماست، مایونز، پیازچه، شوید، آبلیمو، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • مرغ، انگور و کرفس را با هم مخلوط کنید. 
  • سس را به مخلوط مرغ بیفزایید.
  • گردو را روی سالاد ریخته و در دمای اتاق یا سرد سرو کنید.

نکات

این سالاد را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

بهازای هر 3/4 لیوان: انرژی 190 کالری، پروتئین 11.9 گرم، کربوهیدرات 6.2 گرم، فیبر رژیمی 0.8 گرم، قند 4.1 گرم، چربی 12.9 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 30.5 میلی گرم، ویتامین آ 146 واحد، ویتامین سی 2.2 میلی گرم، فولات 10.7 میکروگرم، کلسیم 39.1 میلی گرم، آهن 0.6 میلی گرم، منیزیم 19.3 میلی گرم، سدیم 326 میلی گرم، پتاسیم 219 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید