سالاد مرغ عسل و خردل

یک ناهار یا شام سبک کم چرب

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ماست ساده کم چرب: 1/4 لیوان
  • خردل: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • عسل: 1 قاشق چایخوری
  • رنده پوست لیمو: 1/2 قاشق چایخوری
  • آب لیمو: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • مرغ پخته خرد شده: 2 لیوان
  • کاهو خردشده: 8 لیوان
  • بادام پرک: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • ماست، خردل، جعفری، عسل، پوست لیمو، آب لیمو، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ​​با هم بزنید.
  • مرغ را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.
  • برای سرو، کاهو را بین 4 بشقاب تقسیم کنید. روی آن مخلوط مرغ و بادام بریزید.

نکات

این سالاد را می توانید تا 2 روز در یخچال قرار دهید.

برای رژیم کتوژنیک می توانید عسل را حذف کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1/2 لیوان سالاد و 2 لیوان کاهو): انرژی 153 کالری، کربوهیدرات 9 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 6 گرم، پروتئین 12 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 25 میلی گرم، ویتامین آ 1528 واحد، ویتامین سی 5 میلی گرم، کلسیم 75 میلی گرم، سدیم 493 میلی گرم، منیزیم 42 میلی گرم، پتاسیم 302 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید